воскресенье, 31 марта 2013 г.

Ідеальний колір вашого купальника


Більшість дам, збираючись на пляж, дуже часто роблять помилки, покладаючись на те, що надівши модель чорного кольору, буде достатньо, щоб виглядати як модель з журналу. Однак це далеко не так як здається з першого погляду. Купальники 2012-2013 роки представлені в самих різних кольорах, будуть виглядати ідеально, але тільки до добре підібраної фігурі, до стилю купальника ... Так який же колір купальника потрібно підібрати до пляжу? Що нам може розповісти колір купального костюма?

Чорний колір купальника

Цей відтінок дуже сильно люблять надягати, за твердженням психологів, ті дами, у яких дуже твердий характер і відмінна фігурка. Так-так, це так! І це їм підходить. Але, на жаль, саме цей колір розповість всьому світу по секрету про ваших пару зайвих кілограмах. Для того щоб приховати деякі дефекти, потрібно дуже уважно підбирати модель і в кінцівки придбати таку модель, де на чорному тлі будуть присутні кілька яскравих смужок. Фахівці вважають, що колір смужок повинен бути світлим, щоб невеликий контраст приваблював більше уваги, ніж недоліки фігури. Якщо купальник окремий то все одно, які смужки, але якщо купальник цілий, то смужки повинні бути обов'язково вертикальними, інакше горизонтальні смужки утолстят вас.



Білий колір купальника

Може це вам здатися дивним, але саме білий колір купальника експерти вважають самим невдалим. Це сигнал недоторкою власниці. Якщо чорний колір може сказати про деяких дефектах, то білий колір розповість все. Чорний колір говорить про присутніх зайвих кілограмах, а білий колір додає кілограми і говорить про те, чого насправді немає ..... тому, білий купальник можна одягати тільки тим дівчатам, які впевнені у собі, у своїй ідеальній фігурці. Також, може виникнути думка про дівчину в білому купальнику, як про чистюлю, яка боїться сісти на пісок, щоб не забруднитися.

Вишневий колір купальника

Вишневий відтінок більше вибирають старші дами. Цей колір оповідає про спокійний і врівноважений характер власниці. Статистика говорить про те, що дуже часто вибирають для себе спортивні купальники з вишневим відтінком педантичні і строгі жінки.

Рожевий купальник

Даний тон вельми популярний, оскільки є в стилі «Барбі». Він є вибором молодих дівчат. Пояснити це набагато простіше, ніж інші кольори. Тут все дуже просто: рожевий - колір легковажності, але потрібно визнати, що частка ніжності в ньому присутня. Але от тільки не всім чоловікам це одягання в «Барбі» до душі.

Зелений колір купальника

Зелені купальники підійдуть одиницям. Оскільки відтінок примхливий, його часто оточуючі іменують «жаб'ячим». На загорілої шкірі зелений купальник виглядатиме вельми недоречно. Але кому ж підійде такий купальник? За думку багатьох фахівців, купальник зеленого тону може одягнути жінка, яка не хоче кокетувати ... До цієї ситуації цей колір дуже взбудоражівает і притягує увагу хлопців. А також великий плюс, що цей колір носять одиниці. Тому будеш виділятися з натовпу.

Жовтий колір купальника

Цей колір підходить буквально всім жінкам. Його ще називають - безпрограшний варіант. Найчастіше такі купальники одягають позитивні жінки, готові грати, скакати, дуріти в воді ... Це ідеальний, нейтральний колір, в якому ви будете виглядати чарівно.

Червоний колір купальника

Червоний відтінок дуже сексуальний, особливо яскравий червоний. Він залучають майже всі увагу чоловіків, тому деяким дружинам на пляжі стає ніяково, коли її чоловік не відриває очей від красуні в червоному. Одним словом дама в такому купальнику виглядає карколомно, але, звичайно потрібно не забувати, що фігурка повинна бути в хорошій формі. Не обов'язково бути худою, головне щоб нічого «не висіло».

Найголовніше! Не лінуйтеся до літа привести себе, свою фігурку в порядок, і тоді вам буде простіше вибрати не тільки який купальник одягти, але і все інше.


Комментариев нет:

Отправить комментарий